Ileana Olaru
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Absolventă a Facultății de Drept, lucrez de 16 ani în propriul business, construind echipe de performeri, persoane capabile să-și conducă propriile organizații prin programe de training și cursuri de dezvoltare personală și leadership.
Am înțeles că dezvoltarea personală este un proces continuu, acesta fiind motivul pentru care te întâmpin cu idei și strategii de vânzări și marketing, concepte și studii de caz despre piața reală. Având abilități de luare a deciziilor și de gândire strategică, te pot învăța cum să creezi relații și să-ți lărgești viziunea în afaceri.

In ultimii 16 ani am organizat și susținut sute de seminarii, workshopuri si discursursuri motivaționale atât în țară cât și în străinătate, care să-i ajute pe oameni în creşterea personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership.
Trăiesc maxim gândindu-mă câ pot sâ echipez și să dau putere oamenilor pentru a-și conștientiza potențialul ce-l dețin și a atinge succesul în viață.

In prezent sunt Membru Fondator Certificat John Maxwell TEAM, membru in programul John Maxwell TEAM Mentorship, precum și unul din cei 15 membrii în President’s Advisory Council.

Contactează-mă. Aştept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre a deveni un leader de succes.